KWALITEIT BEWUST

Trappen

Omdat staal zo sterk is, wordt deze legering vaak gebruikt voor het vervaardingen van trappen. Het is namelijk mogelijk om uit betrekkelijk dunne en gebogen elementen een structuur te vormen die veel voetverkeer aankan. Het feit dat een stalen structuur niet groot en breed hoeft te zijn, zorgt ervoor dat licht zich vrij door een kamer kan blijven bewegen.

smecon3smecon2smecon4smecon9

Siertrappen met stalen leuningen

Door de veelzijdigheid van staal en de kunde van Smecons specialisten, geldt bij ons: the sky is the limit. Zo kunt u kiezen voor een rechte trap, een wenteltrap of een loopbrug. Hetzelfde geldt voor de stijl: laat klassieke en uitbundige trappen maken of kies juist voor een moderne en functionele stijl. Met een gecombineerde ervaring van tientallen jaren, zijn de constructiewerkers en lassers van Smecon de logische partners voor het waarmaken van uw architectonische dromen.

Uiteraard voorzien wij siertrappen van stalen leuningen. Ook voor uw entresol of uw bestaande trap kunnen wij stalen leuningen maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U vindt ons telefoonnummer onderaan deze tekst.

Ook voor constructiewerken

Smecon is gek op staal. Dat vertaalt zich in de mooiste stalen trappen en leuningen, maar ook in de levering van L-profielen en buizen voor de bouw van magazijnen, winkelpanden, restaurants en zelfs wolkenkrabbers. Bekijkt u onze pagina over constructiewerken voor meer informatie.

 

Actief in de regio Tilburg

Staal is zwaar, wat transportkosten met zich meebrengt. Geen wonder dat architecten, constructeurs en particulieren daarom het liefst een leveranciers in hun directe omgeving zoeken. In het geval van Smecon zijn wij een goede keuze voor wie een stalen trap in de regio Tilburg nodig heeft. Regelmatig werken wij voor opdrachtgevers in plaatsen als Waalwijk, Kaatsheuvel en Dongen.

Graag horen wij uw idee├źn. Wij nodigen u uit om met onze specialisten rond de tafel te zitten. Samen met u bekijken wij de vele mogelijkheden en de weinige onmogelijkheden. Zo kunnen wij een eerste schets maken en een offerte opstellen. Indien gewenst, gaan wij over tot het maken van een 3D-ontwerp. Meer weten over stalen trappen of een afspraak maken? U bereikt ons op tel. 013-5354268.