KWALITEIT BEWUST

Reparatie & onderhoud aan staal

We kennen allemaal de uitdrukking ijzersterk, maar in feite is staal een nóg sterker metaal. Deze legering bestaat uit ijzer en koolstof en soms chroom. Afhankelijk van de proporties van deze ingrediënten, zijn er honderden soorten staal. Als specialisten in staal weten wij welke legering het best geschikt is voor welk project. In de regio Tilburg is Smecon dan ook een logische partner op het gebied van stalen onderdelen en bouwwerken.

Van hekwerken en siertrappen tot stalen balken voor constructiewerken: wij leveren ze geheel op maat. Onze bedreven lassers zijn daarbij tot bijzondere dingen in staat. Maar niet alles wat wij doen heeft te maken met nieuwe constructies. Staal mag dan nog zo krachtig zijn, vroeg of laat is er onderhoud nodig of is een stalen bouwwerk aan reparatie toe. Ook deze werkzaamheden rekenen wij tot onze specialiteiten.

 

Bij ons repareren of op locatie

Afhankelijk van de aard van de beschadiging en de afmetingen van de staalconstructie, voeren wij reparatie bij u op locatie of bij ons in de werkplaats uit. Voor onderhoud reizen wij standaard naar de klant. Met onze mobiele lasapparatuur zijn wij in staat om zelfs op lastig bereikbare plekken reparatie-werkzaamheden aan staal uit te voeren.

 

Ook voor het ontwerpen of repareren van siersmeedwerk

Naast het repareren van balken, buizen en profielen in grote bouwwerken, zijn wij uw partner voor het repareren en onderhouden van siersmeedwerk. Of, wanneer u nog geen prachtige stalen wenteltrap of hangbrug heeft, ontwerpen wij met plezier uw nieuwe smeedwerk op maat. Het mooie van de kracht van staal is dat met relatief dunne vormen de prachtigste siertrappen kunnen worden gemaakt, zonder dat de lichtinval dramatisch wordt beïnvloed.

 

Actief in de regio Tilburg

Met onze thuisbasis in Tilburg, zijn wij een geliefde keuze voor bedrijven in deze industriestad. Maar ook in de wijde omtrek van Tilburg zijn wij actief. Meer weten over de mogelijkheden of een afspraak maken? U bereikt ons op tel. 013-5354268. E-mailen kan ook: marc@smecontilburg.nl