KWALITEIT BEWUST

Smeedwerken op maat

Wilt u bouwen met staal? Het smeedwerk van Smecon is hier bij uitstek geschikt voor. Wij produceren zowel op grote als kleine schaal. Zo zijn wij betrokken geweest bij grote publieke werken, maar voeren wij ook geregeld smeedwerken uit voor particulieren en kleine bedrijven. Ook voor eenmalige prototypes kunt u ons inschakelen.

Onze gediplomeerde lassers maken het mogelijk om mooie en functionele vormen uit staal te maken. Om u een beeld te geven van wat mogelijk is, geven wij hieronder enige voorbeelden van wat er allemaal uit onze werkplaats rolt:

 

 

Wij beperken ons niet tot de productie en het lassen van nieuw staal. Ook kunt u ons inzetten voor onderhoud aan uw stalen structuren of voor reparatie ervan. Lees verder om te ontdekken hoe wij te werk gaan, of bekijk de andere pagina’s op deze website voor gedetailleerde informatie over onze specifieke smeedwerken.

 

De smederij die met u meedenkt

Iedere klant krijgt een contactpersoon bij Smecon toegewezen. Voor u is dat wel zo prettig, omdat u altijd één aanspreekpunt heeft. Omdat u alleen met het beste genoegen neemt, onderhouden wij intensief contact met u. Zo voorkomen we onduidelijkheden en garanderen wij een optimaal resultaat.

Met een gecombineerde ervaringen van tientallen jaren op het gebied van staalconstructies, hebben onze specialisten een goed beeld van wat werkt en wat niet. Daarnaast kunnen zij creatieve oplossingen aandragen. Hoe dan ook, wij denken graag mee met architecten en constructeurs. Staal is sterk, veilig en veelzijdig en onze medewerkers bewijzen dat graag.

 

Overal actief

Eén van de redenen waarom staal zo sterk is, ligt verscholen in het hoge gewicht van dit materiaal. Het is daarom begrijpelijk dat u uw smeedwerk dichtbij huis –of dichtbij uw bouwproject– zoekt. U vindt dan ook in heel Nederland smederijen die een bepaalde regio dekken. Smecon is vooral actief in de regio van Tilburg, maar ook landelijk en internationaal is geen probleem.