KWALITEIT BEWUST

Hekwerken

Om terreinen af te bakenen en tegelijkertijd ongenode gasten buiten te sluiten, vormen hekwerken een geschikte oplossing. Vooral wanneer er een waardevolle inboedel of materieel aanwezig is, kan een bedrijfspand niet zonder imposante en vooral functionele hekwerken. Van alle materialen is staal misschien wel het meest geschikt: het is oersterk en kan in allerlei vormen worden vervaardigd.

Laten wij ons eerst even voorstellen: wij zijn Smecon, een staalcontructiebedrijf uit Tilburg met een rijke historie. Door de jaren heen hebben wij vele projecten mogen uitvoeren, zowel voor bedrijven als particulieren. Denk hierbij aan constructiewerken, laswerk, het vervaardingen van stalen trappen en natuurlijk ook hekwerken zoals gaashekwerk en andere elementen zoals balustrades. Op deze pagina vertellen wij meer over onze producten en onze werkwijzee.

smecon6smecon7smecon8

Sierhekwerk & sierpoorten

We gaven het hierboven al aan: de belangrijkste functie van een hekwerken is het beschermen van privéterreinen. Maar naast functioneel, mogen hekwerken best mooi zijn. Geen wonder dat steeds meer particulieren en bedrijven kiezen voor sierhekwerk. Met mooie krullen, sierlijke bogen en artistieke elementen laat u een sierhekwerk een prima eerste indruk bij klanten en zakenrelaties achter. Het is zelfs mogelijk om uw logo of bedrijfsnaam in de sierpoorten te verwerken.

Onze smeden en lassers zijn ware artiesten, voor wie geen uitdaging te groot is. Als u benieuwd bent naar wat er mogelijk is, nodigen wij u uit contact op te nemen. We gaan met plezier met u om de tafel zitten om uw ideeën te bespreken, een schets te maken en een offerte op te stellen.

 

Siertrappen en balustrades

Stalen of RVS siertrappen zijn een mooi alternatief voor betonnen exemplaren. Wanneer u ze in het interieur gebruikt, bieden ze meer lichtinval en een groter gevoel van ruimte. Hetzelfde geldt voor balustrades voor trappen en entresols.

Met onze werkplaats in Tilburg zijn wij een logische keuze voor wie siertrappen, balustrades of gaashekwerk zoekt. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en denken actief met u mee. Smecon is actief in de wijde regio en daarbuiten. Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op: 013-5354268.