KWALITEIT BEWUST

Metaal constructiewerken

Waar zouden we zijn zonder staal? Dit oersterke metaal, dat enorme krachten kan weerstaan, is bij uitstek geschikt voor constructiewerken. Waar de draagkracht van hout beperkt is, kunt u dankzij staal een groot vloer- of plafondoppervlak creƫren met een minimum aantal pilaren. Zonder staal waren bouwwerken als de Eiffeltoren en het Empire State Building nooit van de grond gekomen.

Smecon is een staalconstructiebedrijf in Tilburg met een voorliefde voor metaal constructiewerken. Een uitgebreid machinepark stelt ons in staat om met de meest veeleisende architecten en constructeurs samen te werken. Op vrijwel elke vraag biedt onze werkplaats een passend antwoord. Lees meer over de mogelijkheden en onze werkwijze op deze website.

100_073920140725_10591120140725_110259

Gespecialiseerd in maatwerk

Omdat staal zo veelzijdig is en omdat wij uw creativiteit niet willen begrenzen, zijn wij gespecialiseerd in maatwerk. Of u nu een vaag idee hebt of een gedetailleerde tekening, Smecon gaat voor u aan de slag en levert staalproducten waar u niet zonder kunt. Over die levering gesproken: naar wens vervoeren wij het eindproduct direct naar de bouwplaats.

En omdat we gespecialiseerd in maatwerk zijn, bewerken wij de metaal constructiewerken geheel naar wens. Zo kunnen wij verzinken, spuiten, poedercoaten, stralen en verschromen. Onze gemotiveerde en gediplomeerde medewerkers denken actief met u mee en helpen uw bouwproject aan een ijzersterk geraamte dat gemakkelijk honderden jaren mee kan.

Actief in de wijde regio van Tilburg

Met jarenlange ervaring in smeedwerken en staalconstructies zijn wij de logische partner voor ambitieuze bouwprojecten. Smecon is actief in de regio Tilburg, wat betekent dat u onze producten ook terugziet in plaatsen als Rijen, Waalwijk, Oisterwijk en Kaatsheuvel. Indien nodig bezorgen onze producten ook landelijk of internationaal.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of prijzen? Op deze site vindt u een schat aan informatie. Toch kunnen we ons goed voorstellen dat u een (technische) vraag heeft waar u meteen antwoord op wilt. Of wellicht wilt u meteen spijkers met koppen slaan. In dat geval is telefonisch contact of e-mail het makkelijkst. Eventueel maken we een vervolgafspraak om uw project aandachtig te bekijken. U bereikt ons tijdens kantooruren op tel. 013-5354268.