KWALITEIT BEWUST

Constructiewerken: kies voor staal

H-profielen, staalmatten, UNP-balken: voor constructiewerken is staal een geliefd materiaal. De vrijwel ongelimiteerde krachten die staal kan weerstaan, maakt het mogelijk om bruggen en wolkenkrabbers te bouwen.

Wij werken veel samen met bouwbedrijven die staalconstructies in het geraamte van gebouwen inzetten. Indien gewenst communiceren wij direct met de architect. Tijdens elk proces krijgt de klant, u dus, één contactpersoon bij Smecon aangewezen. Zo’n vast aanspreekpunt werkt prettig en garandeert het beste resultaat.

Naast bouwbedrijven, kloppen industriële bedrijven ook geregeld bij ons aan. Onze lassers creëren praktische en mooie vormen, terwijl wij het eindproduct op allerlei manieren kunnen bewerken. Denk aan RVS constructies, aan verzinken, poedercoaten, stralen, spuiten en verchromen. Daarnaast zijn wij u graag van dienst als het gaat om preventief onderhoud of het repareren van bijvoorbeeld roestende stalen balken.

 

Specialist in staalconstructies

Staal is stukken veelzijdiger dan bijvoorbeeld hout. Zo maken wij er trappen mee, maar ook hekwerken en balustrades. In industriële en publieke werken is staal dan ook een geliefd bouwmateriaal. Maar ook in moderne woonprojecten zijn staalconstructies niet meer weg te denken. Door de grote vraag vanuit deze projecten is Smecon een ware specialist in staalconstructies geworden.

Onze gediplomeerde, ervaren en gemotiveerde lassers zorgen ervoor dat de diverse stalen onderdelen perfect worden samengevoegd. Indien gewenst of nodig doen zij dit bij u op locatie. Constante communicatie tussen Smecon en de projectmanager zorgt ervoor dat uw staalproducten tot op de millimeter nauwkeurig zijn en zodoende precies passen.

Omdat staal zwaar is en de nodige transportkosten met zich meebrengt, is het begrijpelijk dat u op zoek bent naar een lokale parter. Smederij Smecon is actief in de regio Tilburg en daarbuiten.

Heeft u een specifiek project en vraagt u zich af of wij u kunnen helpen? Eén van onze specialisten neemt graag de mogelijkheden met u door. Actief meedenken is onze kracht. De beste manier om het eerste contact te leggen is per telefoon via 013-5354268. Wij zijn van maandag t/m zaterdag actief.